Optimeret større billede af DJI Phantom 4

DJI Phantom 4

Med DJI Phantom 4 får du:

 • Stabiliseret 4K-kamera
 • Undgår automatisk objekter
 • Automatisk tracking og flyvning
 • Dobbelt IMU og kompas
 • Rækkevidde på 3,5 km
 • 28 minutters flyvetid
 • På lager i webshop og butik

Afsendes på mandag til levering tirsdag

Ønsker du at høre mere om produktet?

+45 53 53 48 37

info@droner.dk

SKU: P4

Taske-lille-optimeret

Spar 600 DKK

Ved køb af rygsæk

8999
8.999 DKK

Gratis fragt

Ved køb over 1.000 DKK

Eget servicecenter

Vi reparerer alt

Prismatch

Vi tilbyder prismatch

God kunderservice

5 stjerner på TrustPilot

Hurtig levering

Sender dag-til-dag

Introduktion

DJI Phantom 4 er en quadcopter, der højner sikkerheden i luftrummet. DJI Phantom 4 kommer med dobbelt kompas samt IMU og en 3-akset gimbal med 4K-kamera. Det mest revolutionerende ved DJI Phantom 4 er, at dronen ved et enkelt tryk kan kodes til at følge vilkårlige objekter i bevægelse og automatiske flyvninger.

Integreret kamera-design

DJI Phantom 4 kommer med en 3-akset gimbal integreret i selve flyrammen. Dette betyder langt mere præcis stabilisering og rystefrie optagelser. Dette gør hele konstruktionen mere simpel og derved mindsker vægten.

Phantom-4-optimeret

Stabiliseret 4K-kamera med krystal klart objektiv

Phantom 4 kameraet kan optage DCI 4K (4096 x 2160) video i 25 billeder i sekundet og UHD 4K (3480 x 2160) i op til 30 billeder i sekundet. Kameraet kan også optage i HD (1080 x 1920), der giver mulighed at optage i op til 120 billeder er sekundet, der er ideel til slowmotion-effekter. Videoen bliver optaget i fuld kvalitet på et medfølgende MicroSD kort i H.264 codec.

Kameraet tager 12 megapixels still-billeder i enten DNG RAW eller JPEG med mulighed for enkeltskud, burst, HDR og time-lapse.

Objektivet er fast på f/2.8 med 94⁰ synsfelt. Objektivet er udarbejdet i otte forskellige materialer med henblik på at optimere skarpheden af billeder og film.

Phantom-4-objektiv-optimeret

Automatisk visuel genkendelse

DJI Phantom 4 kommer med ActiveTrack. Dette betyder, at du kan lade dronen følge bevægende objekter blot ved at trykke på skærmen. ActiveTrack genkender derefter objekter og følger efter det uden behov for ekstra GPS-udstyr. DJI Phantom 4 undgår automatisk objekter, der kommer i vejen, da den konstant scanner terrænet foran og nedenunder dronen.

Phantom-4-vision-optimeret

Undgår automatisk objekter

DJI Phantom 4 har indbygget sensorer, der sørger for, at den ikke flyver ind i ting. Dronen vil stoppe op før, at den fx vil flyve ind i et træ. DJI Phantom 4 kan sættes op til, at pilotfejl undgåes ved, at den automatisk stopper op før der sker en ulykke. Dette gør DJI Phantom 4 til en meget sikker maskine. Når du har fået mere erfaring og træning, kan disse automatiske hjælpemidler også slåes fra.

Phantom-4-objekter-optimeret

Mere stabilitet

DJI Phantom 4 er mere aerodynamisk. Ydreskallen på dronen er glat og poleret for at mindske friktion med vinden. Motorene er hævet således, at stabiliteten øges samtidig med, at propellerne ikke kommer med i filmoptagelser. DJI Phantom 4 har indbygget GPS samt GLONASS som i kombination sikre, at den altid bliver over sammen position, hvis du ønsker dette. Med GPS og GLONASS sikre du dig (især i norden) at have konstant hurtigt og sikker lokalisation af dronen, som den bruger til at sikre dens flyveposition. Alle disse data bliver også gemt i dronen flyvelog.

Forbedret motorer og propeller

Motorene på DJI Phantom 4 er hævet for at give mere stabilitet. Dette sikrer også, at propellerne ikke kommer med i dit filmmateriale. Propellerne er blevet forbedret med et quick release-beslag der sikrer, at propellerne ikke ryger af selvom motorene bremser ved at spinde modsat (ESC Break).

Proplock-phantom-4-optimeret

Direkte 720p HD-LIVE-stream

Du kan se, hvad dronen ser direkte på din smartphone eller tablet. Du skal blot forbinde din smartphone eller tablet med iOS eller Android via USB til fjernkontrollen, hvorefter du kan styre kameraet og se HD-livestream direkte via applikationen fra DJI. Live-signalet streames i 720P HD. Kvaliteten af videostreamen er vigtig for at kunne få de bedste kameraskud og samtidig sikre en behagelig flyvning, da flere detaljer kan ses. Du kan opnå en rækkevidde på både video- og kontrol-signal på 3,5 km i Europa. Hvis du rejser udenfor Europa, vil du kunne opnå en rækkevidde på 5 km. DJI Phantom 4 skifter nemlig automatisk styrken på frekvenes i forhold til lovgivning og geografisk placering.-

kontroller-phantom-4-optimeret

Brug din smartphone som skærm

Du kan styre kamera og indstillinger for flyvning og video direkte fra din smartphone eller tablet. Du får desuden også:

 • Video-redigering fra applikationen
 • Livestream direkte til YouTube
 • Track din Phantom 4 på et satellit-kort
 • Telemetridata og flyveindstillinger
 • Rapporter, status og simulator
 • Aktivere automatiske flyvninger

Applikationen “DJI GO” er kompatibel med IOS og Android.

Brug tablet eller smartphone som skærm

Forskellige flight modes

Du får en fantastisk føling for dronen med de responsive sticks. Du kan desuden flyve i forskellige flight modes, som vi kunne højne eller midste de kræfter der er i maskinen. Hvis du flyver i begynder-mode, vil DJI Phantom 4 flyve langsommere og ikke kunne flyve lagt væk fra dig. Sæt den i sport-mode, og hele maskinens potentiale vil vise sig. Du kan fx flyve op til 72 km/t ved maksimal hastighed.

Phantom-4-vision-optimeret

Gennemtestet auto-pilot

De automatiske funktionaliteter i DJI Phantom 4 er sikre og giver dig mulighed for at lette og lande ved ét klik på enten fjernkontrollen eller applikationen. Den automatiske flyvning følger naturlige bevægelser, hvorfor du uden problemer kan aktivere disse. Hvis du er i tvivl om, hvor din drone er eller har mistet retningsbestemmelsen af den, kan du blot trykke på én knap, og DJI Phantom 4 vil finde hjem igen. Du kan til erhver tid overtage styringen igen.

Med DJI Phantom 4 får disse automatiske funktioner:

 • Automatisk takeoff
 • Automatisk landing
 • Automatisk hjem-flyvning
 • Automatisk undvigelse af objekter
 • Automatisk flyvning i alt terræn
 • Automatisk tracking og flyvning
Phantom-4-optimerede-flyvninger

28 minutters flyvetid

Med de indbyggede sensorer i Phantom 4 batteriet er du altid sikker på, at du får en sikker flyvning. Batteriet måler på strømstyrke, slidtage og energi så du sikret, at du altid ved, hvordan batteristatus er. Du kan ligeledes se rapporter over batteriet for at se, hvordan det har ydet.

Batteriet har fire celler og har størrelsen 5.350 mAh med i alt 15.2 V. Du kan flyve i omkring 28 minutter på ét batteri.

Phantom-4-batteri

Det finder du i pakken

 • Komplet Phantom 4
 • Påmonteret 4K kamera
 • Påmonteret 3-akset gyrostabilisator
 • Fjernkontrol
 • Telefon / tablet-holder
 • Genopladeligt batteri til Phantom 4
 • Batterilader (ladetid ca. 1 time)
 • 2 sæt Propeller
 • Diverse kabler og klistermærker
 • 16GB SD-kort

Phantom-4-pakkens-indhold

Sammenlign med andre Phantom-produkter

Vi har lavet en sammenligning af samtlige aktuelle droner fra DJI Phantom serien, så du hurtigt kan få et overblik over forskellige features og specifikationer. På den måde kan du nemmere kan finde en model, der passer til de opgaver, som du skal have løst.

Se den store sammenligning af DJI Phantom her

Sammenligning-af-phantoms-optimeret

Eksempel på videooptagelse med Phantom 4

I denne video har Droner.dk produceret et kort ubehandlet klip med henblik på at give et overblik over, hvilken kvalitet man kan forvente af produktet. Bemærk at videoen er blevet komprimeret ned i 1080P i forbindelse med upload til Youtube.

Se videoguides inden du flyver

Det forholder sig sådan, at DJI endnu ikke har produceret dansksprogede manualer til deres produkter. Til gengæld har DJI lavet nogle overskuelig trin-for-trin videoguides, hvor man på et forståeligt engelsk bliver introduceret til de forskellige aspekter ved droneflyvning. Vi vil anbefale, at samtlige videoer gennemses inden, at man begiver sig ud på den første flyvetur.

Det fantastiske ved Phantom dronerne er, at læringskurven typisk vil være stejl. Det tager typisk kun et par timers intensiv flyvning for af blive god, men flere års flyvning for at blive mester.

I forhold til Phantom 3-modellerne, så har Phantom 4 en række ekstra sikkerhedsmæssige features herunder ekstra sikkerhedskomponenter samt obstacle avoidance-teknologien. Dette gør dronen mere egnet til nybegyndere, der ikke har meget erfaring med droneflyvning.

Før du flyver

Hvordan flyver du

 

Dronen

Vægt1380 g
Maksimal stigende fart6 m/s (Sport-mode)
Maksimal faldende fart4 m/s (Sport-mode)
Tophastighed20 m/s (Sport-mode)
Maksimal flyvehøjde6000 m
(Software-begrænsning på 500 meter over takeoff-terræn)
Maksimal flyvetidca. 28 minutter
Driftstemperatur0° til 40° C
Satellit-systemer (GNSS)GPS / GLONASS
PræcisionVertikal:
+/- 0.1 m (når VPS er aktivt) eller +/-0.5 m
Horisontalt:
+/- 0.3 m (når VPS er aktivt) eller +/-1.5 m

Objekt-undvigelsessystem

Rækkevidde0.7 - 15 meter
TerrænkravOverflader med klare mønstre og godt lys (lux > 15)

Kamera

Sensor1/2.3” Effektive pixels:12 M
ObjektivFOV ( Field Of View ) 94° 20 mm  f/2.8 fokus ved ∞
ISO100 - 3200 ( video ) 100 - 1600 ( billeder )
Lukkehastighed8 s til 1/8000 s
Maksimal billedestørrelse4000×3000
Billede-indstillingerSingle shot
Burst shooting: 3 / 5 / 7 frames
Auto Exposure Bracketing ( AEB ): 3 / 5 bracketed frames ved 0.7 EV Bias
Time-lapse
HDR
Video-indstillingerUHD: 4096×2160 (4K) 24 / 25p
3840×2160 (4K) 24 / 25 / 30p
2704×1520 (2.7K) 24 / 25 / 30p
FHD: 1920×1080 24 / 25 / 30 / 48 / 50 / 60 / 120p
HD: 1280×720 24 / 25 / 30 / 48 / 50 / 60p
Maksimal Video-bitrate60 Mbps
FilsystemerFAT32 ( ≤ 32 GB ); exFAT ( > 32 GB )
BilledeformaterJPEG, DNG ( RAW )
FilmformaterMP4 / MOV ( MPEG – 4 AVC / H.264 )
 SD-kortMicro SD, Maksimal størrelse: 64GB. Class 10 eller UHS-1
Driftstemperatur 0° to 40° C

Oplader

Strømstyrke17.4 V
Effekt100 W

Gimbal

GrænserPitch: -90° til +30°

Visuelt terrængenkendeleses-modul

Hastigheds-begræsning ≤10 m/s ( 2 m over terræn )
Højde-begrænsning0 - 10 m
Rækkevidde0 - 10 m
TerrænkravOverflader med klare mønstre og godt lys (lux > 15)

Fjernkontrol

Frekvenser2.400 GHz til 2.483 GHz
RækkeviddeUden for EU 5 km
Indenfor EU 3.5 km
Driftstemperatur0° to 40° C
Batteri6000 mAh LiPo 2S
Transmitter-styrke ( EIRP )FCC: 23 dBm; CE: 17 dBm
Strømstyrke7.4V @ 1.2A

Batteri ( PH4 - 5350 mAh -15.2 V )

Kapacitet5350 mAh
Størmstyrke15.2 V
TypeLiPo 4S
Energi81.3 Wh
Vægt462 g
Driftstemperatur -10° to 40° C
Maksimal Opladning100 W

App - DJI GO

Navn på AppDJI GO
EIRP100mW
Strømforbrug6.9mW/MHz
Frekvens på Live-signal2.4GHz ISM
Kvalitet720P @ 30fps
Forsinkelse220ms
Operativsystem
 • iOS 8.0 eller senere
 • Android 4.1.2 eller senere
Anbefalede enheder
 • iOS: iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPod touch 6, iPad Pro, iPad Air、 iPad Air Wi-Fi + Cellular, iPad mini 2, iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular, iPad Air 2, iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular,  iPad mini 3 and iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular. Appen er optimeret til  iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s og iPhone 6s Plus.
 • Android: Samsung tabs 705c, Samsung S6、Samsung S5, Samsung NOTE4, Samsung NOTE3, Google Nexus 9, Google Nexus 7 II, Ascend Mate7, Huawei Mate 8, Nubia Z7 mini, SONY Z3 EXPE, MI 3, MI PAD

*Flere enhender supporteres løbende.

Vent venligst ...

Varen er lagt i kurven
{{var product.name}}
Continue shopping
View cart & checkout